Bigjigs houten pak melk

Product details

Dit houten pak melk van het Engelse merk Bigjigs past niet alleen heel goed in een speelgoedwinkeltje of marktkraampje, maar daar kan ook een heerlijk mee gespeelt worden in de speelgoedkeuken.
Het melkpak heeft een goede grootte voor kinderen, is gemakkelijk vast te houden en fijn om er met de kleine handen mee te spelen.
Het houten speelgoed stimuleert een creatief en een fantasierijk rollenspel.
€ 1,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Schrijf de eerste review over dit product

Details

Dit houten pak melk van het Engelse merk Bigjigs past niet alleen heel goed in een speelgoedwinkeltje of marktkraampje, maar daar kan ook een heerlijk mee gespeelt worden in de speelgoedkeuken. Het melkpak heeft een goede grootte voor kinderen, is gemakkelijk vast te houden en fijn om er met de kleine handen mee te spelen. Het houten speelgoed stimuleert een creatief en een fantasierijk rollenspel. Gemaakt van hoge kwaliteit, verantwoorde geproduceerde materialen en beschilderd met niet-giftige verf in mooie heldere kleuren. Met het houten etenswaar van Bigjigs leren kinderen al spelend het belang van een gezonde en evenwichtige voeding, waar het vandaan komt en hoe we onze maaltijden bereiden.

Extra informatie

Leeftijd 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar en ouder
Gewicht 0.09
Afmetingen 4.5 cm x 7 cm x 4.8 cm