€12,99 Bigjigs houten magneet hoofdletters hout letter magneet hoofdletter

Bigjigs houten magneet hoofdletters 49 delig

€6,89 Stickerboek herbruikbaar Melissa & Doug mijn stad stadsleven my town sticker herbruikbare reusable stickers raamstickers

Melissa & Doug groot herbruikbaar stickerboek met stickers Mijn Stad

Melissa & Doug groot herbruikbaar stickerboek met stickers Boerderij

Waardering:
93% of 100
Plak een koe in de stal of een varken in de modderpoel...alles kan in dit stickerboek van Melissa and Doug! De makkelijk los te krijgen vinyl stickers kunnen keer op keer opnieuw gebruikt worden zodat kinderen er jaren plezier aan beleven!
€ 6,89
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
MD94802-Boerderij
Bezoek een boerenakker of een stal...alles kan in dit stickerboek van Melissa and Doug! De glanzende, gekleurde achtergronden zijn klaar om te worden gevuld met 280 stickers: Plak een koe in de stal of een varken in de modderpoel - of gebruik ze door elkaar en maak de mooiste creaties! Het extra grote sticker boek is gebonden aan de bovenkant zodat het netjes weer opgeruimd kan worden en gemakkelijk mee te nemen is op reis. De stijve kartonnen onderkant zorgt voor stevigheid en maakt het een geweldige bezigheid voor in de auto of vliegtuig! De makkelijk los te krijgen vinyl stickers kunnen keer op keer opnieuw gebruikt worden zodat kinderen er jaren plezier aan beleven! De stickers kunnen ook op het raam geplakt worden.
Meer informatie
Verhuurbaar? Nee
Leeftijd 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar en ouder
Weight 0.400000
Afmetingen 35,5 cm x 28 cm.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Melissa & Doug groot herbruikbaar stickerboek met stickers Boerderij
Uw waardering