Jellycat Flamingo 33cm (slackajack flamingo small)

Product details

Mooi knuffel flamingo uit de lijn slackajack van Jellycat. Slackajack flamingo van Jellycat is een flamboyante figuur met een lange zachte roze hals. Haar warme grijze snavel en flopperige poten maken haar de diva van de vijver!
Ze is dol op pootjebaden, selfies met vriendinnen en eindeloos kwetteren. Deze knuffel kun je met opgeheven hoofd bij je dragen!
€ 21,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Schrijf de eerste review over dit product

Details

Mooi knuffel flamingo uit de lijn slackajack van Jellycat. Slackajack flamingo van Jellycat is een flamboyante figuur met een lange zachte roze hals. Haar warme grijze snavel en flopperige poten maken haar de diva van de vijver! Ze is dol op pootjebaden, selfies met vriendinnen en eindeloos kwetteren. Deze knuffel kun je met opgeheven hoofd bij je dragen! De flamingo van Jellycat is aan de onderkant gevuld met korreltjes en kan daardoor zitten. De knuffels van Jellycat zijn al geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. De lengte van de knuffel is gemeten van bovenkant kop tot onderkant poten. Materiaal: 100% polyester. Reiniging: Jellycat adviseert de knuffels met de hand te wassen. Veiligheid: is getest en geslaagd voor de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN71 deel 1,2 en 3 voor alle leeftijden.

Extra informatie

Leeftijd 6 - 12 maand, 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar en ouder
Gewicht 0.5
Afmetingen 33cm