Jellycat konijn 27cm (Fleur Bunny)

Product details

Fleur Bunny is een zonnestraal en ze vindt het heerlijk om haar mooie jurk aan te trekken. Ze heeft zelfs een mooie strik boog in haar parmantige, opvallende oren! Ze is prachtig gedetailleerd met zachte beige vacht en een roze neus. Dit retro konijn houdt van bloemen en plezier en kan niet wachten om door het bos te lopen.

De lengte van de knuffel is gemeten van bovenkant kop tot onderkant poten. De knuffels van Jellycat zijn al geschikt voor kinderen vanaf de geboorte. Leg hem vanaf dag 1 bij je baby in het wiegje en je zal zien dat je kleine net zo verliefd op de knuffel wordt als jij.

De knuffels van Jellycat zijn enorm populair. Ze hebben stuk voor stuk hun eigen karakter, zijn super zacht en een vriend voor het leven!

Normale prijs: € 19,95

Speciale prijs € 17,99

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Schrijf de eerste review over dit product

Details

Fleur Bunny is een zonnestraal en ze vindt het heerlijk om haar mooie jurk aan te trekken. Ze heeft zelfs een mooie strik boog in haar parmantige, opvallende oren! Ze is prachtig gedetailleerd met zachte beige vacht en een roze neus. Dit retro konijn houdt van bloemen en plezier en kan niet wachten om door het bos te lopen. De knuffels van Jellycat zijn al geschikt voor kinderen vanaf de geboorte.De lengte van de knuffel is gemeten van bovenkant kop tot onderkant poten. Leg hem vanaf dag 1 bij je baby in het wiegje en je zal zien dat je kleine net zo verliefd op de knuffel wordt als jij. De knuffels van Jellycat zijn enorm populair. Ze hebben stuk voor stuk hun eigen karakter, zijn super zacht en een vriend voor het leven! Merk: Jellycat Afmetingen: 27cm Materiaal: 100% polyester Wasvoorschriften: Jellycat adviseert om de knuffel met de hand te wassen Bijzonderheden/Veiligheid: de knuffels zijn getest en geslaagd voor de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN71 deel 1,2 en 3 voor alle leeftijden

Extra informatie

Leeftijd geboorte - 5 maand, 6 - 12 maand, 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar
Gewicht 0.5
Afmetingen 27cm