Jellycat slang knuffel 120 cm (Slither Snake Small)

Product details

Super leuke slang knuffel Slither Snake van het Engelse merk Jellycat. De slang heeft een brede vrolijke kop en met lieve kraalogen en een brede grijns. Je kunt hem heerlijk mee in bed nemen of wikkel hem om je bedrand, kastje of zelfs aan je arm! Een knuffel om voor altijd te knuffelen en om altijd bij je in de buurt te willen houden.

De knuffel is aan de onderzijde gevuld met korreltjes en kan daardoor zitten. Ook leuk om dus op een plank/ kast neer te zetten!
De lengte van de knuffel is gemeten van kop tot punt van de staart. De knuffels van Jellycat zijn al geschikt voor kinderen vanaf de geboorte.

De knuffels van Jellycat zijn enorm populair. Ze hebben stuk voor stuk hun eigen karakter, zijn super zacht en een vriend voor het leven!
€ 27,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Schrijf de eerste review over dit product

Details

Super leuke slang knuffel Slither Snake van het Engelse merk Jellycat. De slang heeft een brede vrolijke kop en met lieve kraalogen en een brede grijns. Je kunt hem heerlijk mee in bed nemen of wikkel hem om je bedrand, kastje of zelfs aan je arm! Een knuffel om voor altijd te knuffelen en om altijd bij je in de buurt te willen houden. De knuffel is aan de onderzijde gevuld met korreltjes en kan daardoor zitten. Ook leuk om dus op een plank/ kast neer te zetten! De lengte van de knuffel is gemeten van kop tot punt van de staart. De knuffels van Jellycat zijn al geschikt voor kinderen vanaf de geboorte. De knuffels van Jellycat zijn enorm populair. Ze hebben stuk voor stuk hun eigen karakter, zijn super zacht en een vriend voor het leven! Merk: Jellycat Afmetingen: +/- 32 cm (opgerold, hij veert vanzelf weer terug in opgerolde stand als je hem uitrekt) +-/ 120 cm als hij is uitgerekt. Materiaal: 100% polyester Wasvoorschriften: Jellycat adviseert om de knuffel met de hand te wassen Bijzonderheden/Veiligheid: de knuffels zijn getest en geslaagd voor de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN71 deel 1,2 en 3 voor alle leeftijden

Extra informatie

Leeftijd geboorte - 5 maand, 6 - 12 maand, 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar en ouder
Gewicht 0.4
Afmetingen 120cm