Jellycat Unicorn bashful small

Product details

Bashful Unicorn van het Engelse merk Jellycat is een melkwit magisch knuffelpaardje en heeft een roze glanzend hoorntje, roze oortjes, roze gekrulde manen en staart. Deze speelgoed eenhoorn met kleine kraaloogjes, heeft een luxe fluweelzachte melkwitte vacht en krullerige staart. Een zacht knuffeltje om bij de hand te hebben en in te knijpen. 
Zijn lange slappe armpjes en bengelende beentjes zijn gemakkelijk vast te houden. De bashful serie van Jellycat staat bekend omdat ze super zacht zijn.

Normale prijs: € 14,95

Speciale prijs € 12,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

Schrijf de eerste review over dit product

Details

Bashful Unicorn van het Engelse merk Jellycat is een melkwit magisch knuffelpaardje en heeft een roze glanzend hoorntje, roze oortjes, roze gekrulde manen en staart. Deze speelgoed eenhoorn met kleine kraaloogjes, heeft een luxe fluweelzachte melkwitte vacht en krullerige staart. Een zacht knuffeltje om bij de hand te hebben en in te knijpen.  Zijn lange slappe armpjes en bengelende beentjes zijn gemakkelijk vast te houden. De bashful serie van Jellycat staat bekend omdat ze super zacht zijn. Vanwege de pluizige delen adviseert Jellycat deze knuffel vanaf 1 jaar. De lengte van de knuffel is 18 cm gemeten van bovenkant kop tot onderkant poten. Materiaal: 100% polyester. Reiniging: Jellycat adviseert om de knuffel met de hand te wassen. Veiligheid: is getest en geslaagd voor de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN71 deel 1,2 en 3 voor alle leeftijden. 

Extra informatie

Leeftijd 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar
Gewicht 0.4
Afmetingen 18cm