Themakist Frozen verkleedkist kinderfeestje Zwolle

Themakist Frozen

€3,95 Bora uitnodigingskaarten Unicorn / Eenhoorn 6 stuks kaarten set kinderfeestje feestje kind verjaardagsfeest verjaardag

Bora uitnodigingskaarten Unicorn / Eenhoorn 6 stuks

Themakist prinses / prinsessen

Waardering:
100 % of 100

De prinsessen kist is voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Deze bestaat uit 2 themakisten met de volgende inhoud: tafelkleed, borden, bekers, bakjes, bestek, schalen, vlaggenlijnen, ballonnen, ballonnenpomp, prinsessenjurkjes( 2 maten), kroontjes, stafjes, sieraden, make-up, compleet draaiboek, veel spelmateriaal met bijbehorende opdrachten en ideeën uit het draaiboek, kleur-en knutselplaten, stiften en potloden, dvd, cd en een boek.Tevens zit bij de themakist een knutselkist met kleine (sieraden) doosjes die versierd kunnen worden. Deze kist zit vol knutselmateriaal wat allemaal gebruikt mag worden. De huur van een themakist bedraagt €40,-. De borg bedraagt €40,- Ophalen en terugbrengen in Zwolle. Kijk bij algemene voorwaarden themakisten voor alle overige informatie. Deze vindt u bij het bestelformulier themakisten.

€ 40,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
verhuur-t-04
Met de themakisten van de Bezige Bijtjezzz geeft u thuis een origineel kinderfeestje waar alle kinderen nog lang over napraten. U hoeft alleen de spullen uit de themakist klaar te zetten, voor drinken te zorgen en de kinderen te begeleiden. Met het duidelijke draaiboek bezorgt u de kinderen een onvergetelijke middag. De foto's geven een goede indruk van de sfeer weer, echter is dit maar een gedeelte uit de themakist.
Meer informatie
Verhuurbaar? Ja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Themakist prinses / prinsessen
Uw waardering