I'm Toy

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

I'm Toy

I’m Toy is een speelgoedproducent van speelgoed dat is gemaakt van hout afkomstig van rubberen bomen. Deze rubberbomen staan in Thailand en Maleisië en in Bangkok wordt er van dit hout educatief speelgoed in elkaar geknutseld. I’m Toy wil kinderen helpen bij hun zelfontwikkeling. Het merk richt zich daarbij vooral op peuters en kleuters die de eerste stapjes gaan zetten.

✔️ Hulp bij die eerste stapjes

De eerste stapjes zijn een bijzonder moment in het leven van een kind en zijn of haar naasten. De eerste stapjes gaan daarnaast ook vaak gepaard met een hoop gewiebel en gewankel. Een beetje steun is dan best prettig! Maar, het moet ook weer niet te formeel worden, het moet wel gezellig blijven voor het kind. Daarom komt I’m Toy met loopkarren in allerlei vormen en maten. Denk hierbij aan vormen van dieren, spelletjes of auto’s. Deze houten loophulpmiddelen, komen vaak gepaard met leuke extra’s zoals blokken waar het kind mee kan spelen. Op die manier leert het kind spelenderwijs lopen. Naast loopfietsen en duwkarren, die bij Bezige Bijtjezzz worden aangeboden, maakt I’m Toy ook kinderstoelen, kindertafels en hobbelpaarden.

✔️ Rubberhout uit Thailand en Maleisië

De fabriek van I’m Toy, waar het speelgoed van ruw stuk rubberhout wordt omgetoverd tot een prachtig houten stuk speelgoed, staat in Bangkok. Hier wordt het speelgoed op een kwalitatieve en educatieve manier geproduceerd. Het materiaal is sterk en duurzaam en de productie gebeurt op een humane manier. Dit maakt het productieproces eerlijk en menselijk. Het houten speelgoed wordt aangekleed met stoffen in een origineel design.

✔️ CE-speelgoednormen

Het speelgoed wordt versierd met verf en inkt die niet giftig zijn voor het kind. Dit maakt dat de materialen kindvriendelijk zijn en voldoen aan de Europese richtlijnen.

✔️ I’m Toy bij Bezige Bijtjezzz: lage verzendkosten, gratis feestelijk ingepakt en snel in huis! Pak nu die extra korting bij ons in de webshop!