New Classic Toys

New Classic Toys

Het houtenspeelgoed merk New Classic Toys bestaat sinds 1991 en is een held in het klassiek speelgoed in een nieuw jasje steken. Het speelgoed is niet tijd- of trend gebonden, waardoor het generaties lang kan worden doorgegeven. Goede kwaliteit en eerlijke materialen dragen hieraan bij. De educatieve gedachte achter het speelgoed zorgt bovendien voor een positieve ontwikkeling van het kind.

 

Spelen is essentieel voor de ontwikkeling

New Classic Toys vindt dat spelen en creëren onmisbaar is in de jeugd, voor de ontwikkeling van het kind. Door ze uit te dagen, te prikkelen en te vermaken, leren kinderen de wereld kennen. Door middel van stapelen, muziek maken, rollenspellen, imiteren of bouwen leren de kinderen het ontwikkelen van vaardigheden en talenten zoals inzicht en motoriek. Speelgoed van New Classic Toys draagt hieraan bij. Spelen kan voor ieder kind waardevol en leerzaam zijn, zeker met educatief speelgoed.

 

Voor jongens en meisjes

Omdat spelen natuurlijk voor ieder kind is weggelegd, heeft New Classic Toys dan ook speelgoedvarianten voor iedereen! Je zoon kan lekker timmeren en bouwen met zijn maten met een prachtige houten gereedschapskist en je dochter kan haar vriendinnetjes op de thee vragen en genieten van heerlijke (houten) cup cakes. Wel even melden dat ze hun tanden hier niet in zetten!

 

Duurzaam en veilig speelgoed

Naast educatief is het speelgoed van New Classic Toys ook kwalitatief hoogwaardig. Het merk heeft een grote collectie aan duurzaam speelgoed en alle producten voldoen aan de veiligheidseisen volgens de EN-71-norm.

 

Goede kwaliteit

De producten zijn van eerlijke materialen gemaakt en van een dusdanige kwaliteit, dat het speelgoed generaties lang mee gaat. Het assortiment wordt daarnaast constant uitgebreid, verbeterd en aangevuld met nieuwe producten. Het speelgoed is daardoor actueel, maar gaat niet met trends of de tijd mee, waardoor het ten alle tijden gebruikt kan worden.

 

✔️ New Classic Toys bij Bezige Bijtjezzz: lage verzendkosten, gratis feestelijk ingepakt en snel in huis!

Geen producten gevonden voor deze selectie.