Paola Reina

Paola Reina

Paola Reina - bezigebijtjezzz.nl voor het grootste assortiment van Nederland! De mooiste poppen en poppenkleding. Gratis feestelijk ingepakt als cadeau- lage verzendkosten!

Paola Reina, de pop om van te houden! Deze lieve, schattige poppen zijn volledig handgemaakt en met veel liefde in elkaar gezet. Dit zorgt voor een zeer gedetailleerd pop met veel prachtige details. De poppen van Paola Reina zijn geschikt voor jonge kinderen en makkelijk schoon te maken met een doekje of met het wassen van de kleding. Dit laatste is handig, want kinderen slepen hun eigen ‘kleintje’ natuurlijk overal mee naartoe!

 

✔️Met liefde handgemaakt uit Spanje en van fantastische kwaliteit

Tijdens de productie is er nagedacht over elk detail. Denk hierbij aan de prachtige, sprankelende ogen, de fijne vingertjes, de prachtig lange wimpers en de gedetailleerde kleding. De poppen zijn van vinyl en voelen daardoor zacht aan. Daarnaast is er in het bijzonder extra gelet op de geur van de pop. Deze ruikt licht naar vanille, wat een rustgevend gevoel geeft voor je kleintje. De poppen zijn met veel liefde gemaakt van materialen uit heel Europa. De kwaliteit van Paola Reina poppen is dan ook zeer goed te noemen.

 

✔️Doorbreken vooroordelen

Paola Reina maakt poppen die zich kunnen identificeren met elk kind, ongeacht het geslacht, ras of de cultuur van het kleintje. Het doel van het Spaanse bedrijf is dan ook om de grenzen tussen de etnische groeperingen te doorbreken en daar kunnen wij helemaal achter staan. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan de onafhankelijke en onbevooroordeelde ontwikkeling van kinderen.

 

✔️Ruime keuze uit producten

Of je nou op zoek bent naar een jongenspop, meisjespop, babypop, wat oudere pop of poppenkleertjes zoals trappelzakken en badjasjes; je hebt een ruime keuze uit het aanbod van Paola Reina poppen of poppenkleertjes bij bezigebijtjezzz.nl!

Ben je op zoek naar een andere pop van Paola Reina? Wij kunnen aan bijna alle soorten poppen van Paola Reina komen, dus neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel; 06-41672749 / 06-45078837!

 

✔️ Paola Reina bij Bezige Bijtjezzz: lage verzendkosten, gratis feestelijk ingepakt en snel in huis!


 

Van hoog naar laag sorteren

176 items

per pagina
 1. Minikane / Paola Reina pop Gordi Albert jongen 34cm
  Waardering:
  100%
  € 14,89
 2. Minikane / Paola Reina pop Gordi Alicia meisje 34cm
  Waardering:
  99%
  € 14,89
 3. Minikane / Paola Reina pop Gordi donkere jongen blauwe ogen 34cm
  Waardering:
  100%
  € 14,89
 4. Minikane / Paola Reina pop Gordi Bonifacio donkere jongen 34cm
  Waardering:
  92%
  € 14,89
 5. Minikane / Paola Reina pop Gordi Amparo donker meisje blauwe ogen 34cm
  Waardering:
  100%
  € 14,89
 6. Minikane / Paola Reina pop Gordi Amparo donker meisje 34cm
  Waardering:
  100%
  € 14,89
Van hoog naar laag sorteren

176 items

per pagina