Paola Reina

Paola Reina

 

Paola Reina

Paola Reina poppen zijn afkomstig uit het verre Spanje. De poppen zijn volledig handgemaakt en met liefde in elkaar gezet. Dit zorgt voor een zeer gedetailleerd product en een bevordering van de ontwikkeling van je kind. De poppen zijn geschikt voor jonge kinderen en makkelijk schoon te maken met een doekje of met het wassen van de kleding. Dit laatste is handig, want kinderen slepen hun eigen ‘kindjes’ natuurlijk overal mee naartoe!

 

✔️Met liefde handgemaakt uit Spanje en van fantastische kwaliteit

Tijdens de productie is er nagedacht over elk detail. Denk hierbij aan de sprankelende ogen, de fijne vingertjes, de prachtig lange wimpers en de gedetailleerde kleding. De poppen zijn van vinyl en voelen daardoor zacht aan. Daarnaast is er in het bijzonder extra gelet op de geur van de pop. Deze ruikt heerlijk naar het welbekende vanille, wat een rustgevend gevoel geeft voor je kleintje. De poppen zijn met veel liefde gemaakt van materialen uit heel Europa. De kwaliteit van Paola Reina poppen is dan ook zeer goed te noemen.

 

✔️Doorbreken vooroordelen

Paola Reina maakt poppen die zich kunnen identificeren met elk kind, ongeacht het geslacht, ras of de cultuur van het kleintje. Het doel van het Spaanse bedrijf is dan ook om de grenzen tussen de etnische groeperingen te doorbreken en daar kunnen wij helemaal achter staan. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan de onafhankelijke en onbevooroordeelde ontwikkeling van kinderen.

 

✔️Ruime keuze uit producten

Of je nou op zoek bent naar een jongenspop, meisjespop, babypop, wat oudere pop of poppenkleertjes zoals trappelzakken en badjasjes; je hebt een ruime keuze uit het aanbod van Paola Reina poppen of poppenkleertjes bij bezigebijtjezzz.nl!

Ben je op zoek naar een andere pop van Paola Reina? Wij kunnen aan bijna alle soorten poppen van Paola Reina komen, dus neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel; 06-41672749 / 06-45078837!

 

✔️ Paola Reina bij Bezige Bijtjezzz: lage verzendkosten, gratis feestelijk ingepakt en snel in huis!


 

Van hoog naar laag sorteren

77 items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

77 items

per pagina