Paola Reina

Paola Reina

 

Op bezigebijtjezzz.nl vindt u echt origineel speelgoed. Lage verzendkosten, gratis feestelijk ingepakt, en snel in huis.

De poppen komen uit Spanje en zijn volledig met de hand gemaakt. Ze zijn met liefde gemaakt van de beste kwaliteit materialen uit Europa. De kwaliteit van de Paola Reina poppen is dan ook zeer goed te noemen. Er is nagedacht over elk detail, zoals de sprankelende ogen, fijne vingers, weelderige haren, prachtige wimpers en de gedetailleerde kleding. De vinyl poppen voelen zacht aan. En wat ook bijzonder is, is de geur. Elke pop heeft de welbekende vanille geur. Paola Reina maakt poppen die zich kunnen identificeren met elk kind, ongeacht het geslacht, ras of de cultuur. Het doel van het Spaanse bedrijf is dan ook om de grenzen tussen de etnische groeperingen te doorbreken.

Bent u op zoek naar een andere pop van Paola Reina? Wij kunnen aan bijna alle soorten poppen van Paola Reina komen, dus neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel; 06-41672749 / 06-45078837.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 13 tot 24 van 42 in totaal
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 13 tot 24 van 42 in totaal