Siku

Siku

Sinds 1921 produceert Siku speelgoedmodellen. Het bedrijf is opgericht in Duitsland en sinds 1950 brengt Siku speelgoedmachines op de markt. Inmiddels wordt Siku door de vierde generatie eigenaren geleid en is er een groot aantal mensen werkzaam op verschillende locaties wereldwijd. Siku speelgoed is geweldig om de dagelijkse situaties van de landbouw na te bootsen en op die manier kinderen kennis te laten maken met onder andere landbouwmachines en auto’s.

 

Siku speelgoedmodellen zijn veilig in gebruik en materiaal

De speelgoed miniaturen van Siku zijn gemaakt van kunststof of metaal en beschikken over een zeer stabiele constructie. De speelgoedmodellen zijn over het algemeen robuust en compact, waardoor de aanhangers, landbouwmachines en tractoren veilig zijn voor kinderhanden, -monden, -ogen, -neus en alle andere gevarenzones. Alle modellen voldoen aan de Duitse en internationale richtlijnen voor veiligheid van kinderspeelgoed en naast het beschermen van de kinderen, doet Siku veel aan het optimaliseren van de arbeidsomstandigheden voor de mensen die betrokken zijn bij het productieproces.

 

Uitgebreid speelplezier

De speelgoedmodellen zijn vaak mechanisch en op afstand bestuurbaar. De producten zijn er in verschillende maten en hebben elk veel speelfuncties. De dagelijkse situaties in het verkeer, de bouw, bij hulpdiensten of in de landbouw kunnen goed worden nagespeeld. Bij Bezige Bijtjezzz hebben we voor alle situaties een speelgoedmodel! Er bestaan daarnaast verschillende series in het assortiment.

 

Siku speelgoed is leuk voor jong en oud

Siku is een groot succes, want het merk is populair bij jong en oud. Vaders en opa’s vinden het doorgaans fantastisch om voor hun kinderen en kleinkinderen op zoek te gaan naar machinespeelgoed en dit aan te schaffen. Vervolgens rijden de kinderen er een groot deel van hun jeugdige leven mee door de kinderkamer en is het voor de ouders ontzettend genieten om dit te aanschouwen.

 

Bovenkant formulier

✔️ Siku bij Bezige Bijtjezzz: lage verzendkosten, gratis feestelijk ingepakt en snel in huis!

 

Siku
Geen producten gevonden voor deze selectie.