Themakist piraat / piraten

Product details

De piratenkist is geschikt voor stoere jongens van 3 t/m 8 jaar. Deze bestaat uit een themakist met de volgende inhoud: tafelkleed, borden, bekers, bakjes, bestek, schalen, vlaggenlijnen, ballonnen, ballonnenpomp, piratenpakjes, piratenhoeden, ooglapjes, oorbellen, piratenvlaggen, 2 grote piratenvlag, een schatkist, compleet draaiboek, veel spelmateriaal met bijbehorende opdrachten en ideeën uit het draaiboek, kleur-en knutselplaten, stiften en potloden, dvd, cd en een boek.Tevens zit bij de themakist een knutselkist met kleine (schat) doosjes die versierd kunnen worden. Deze kist zit vol knutselmateriaal wat allemaal gebruikt mag worden. De huur van een themakist bedraagt €35,-. De borg bedraagt €40,-. Ophalen en terugbrengen in Zwolle. Kijk bij algemene voorwaarden themakisten voor alle overige informatie. Deze vindt u bij het bestelformulier themakisten.

Tevens verkopen wij in onze webshop een blanco schild en dolk die leuk zijn om te beschilderen/versieren tijdens het kinderfeestje.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Details

Met de themakisten van de Bezige Bijtjezzz geeft u thuis een origineel kinderfeestje waar alle kinderen nog lang over napraten. U hoeft alleen de spullen uit de themakist klaar te zetten, voor drinken te zorgen en de kinderen te begeleiden. Met het duidelijke draaiboek bezorgt u de kinderen een onvergetelijke middag. De foto's geven een goede indruk van de sfeer weer, echter is dit maar een gedeelte uit de themakist. Tevens verkopen wij in onze webshop een blanco schild en dolk die leuk zijn om te beschilderen/versieren tijdens het kinderfeestje.

Extra informatie

Verhuurbaar? Ja