Verzendinfo

 

Verzenden speelgoed Nederland

 • Voor de verzendkosten van speelgoed rekenen wij €3.99 naar het huisadres of een DHL punt (MEEST GEKOZEN DUURZAME OPTIE). Bij een bestelling boven de €75.00 zijn de verzendkosten gratis. U zult van ons via de mail de track & trace code ontvangen.
 • Onderstaand een indicatie van de verwachte leverdag. Onze ervaring is dat 99% van de pakketten de volgende dag wordt aangeboden
  We kunnen u op basis van deze gegevens helaas geen garantie verlenen ten aanzien van de exacte bezorgdag! Dus bestel tijdig ook omdat sommige producten veel verkocht worden, zo voorkomt u dat het gewenste product is uitverkocht!

  besteldag voor 14.30 uur         bezorgdag
  maandag         dinsdag
  dinsdag          woensdag
  woensdag          donderdag
  donderdag         vrijdag
  vrijdag tot 11.00 uur         maandag
  zaterdag          dinsdag
  zondag        

  dinsdag

   

 • Bestellingen kunnen naar het huisadres worden verzonden of naar een DHL punt.
 • Zelf je pakket ophalen dit is mogelijk bij een DHL parcelshop (MEEST GEKOZEN DUURZAME OPTIE). Als u voor 14.30 uur bestelt, dan kun u het pakket doorgaans de volgende dag vanaf 15.00 uur ophalen. 
  Komt dit toch niet zo goed uit? Doe rustig aan. U heeft zeven dagen de tijd om het pakket op te halen. Daarna stuurt DHL het pakket retour naar ons.
  Gaat u het pakket ophalen bij een DHL Parcelshop, neem dan uw legitimatiebewijs mee. U moet laten zien dat de naam op het legitimatiebewijs klopt met de naam op het pakket. Zo weten we zeker dat uw pakketje ook echt alleen bij u terechtkomt.
 • Wanneer u de bestelling wilt afhalen in Zwolle betaalt u geen verzendkosten. Bij het plaatsen van uw bestelling klikt u op het laatst optie gratis bezorgen aan. U betaalt zo geen verzendkosten.  Wij nemen daarna contact met u op om een tijdstip af te spreken wanneer het kan worden opgehaald en vanaf welk adres.
 • Verzenden naar een ander adres is ook mogelijk. Vul bij het bezorgadres het adres in waar het pakket naar toegezonden moet worden, het factuuradres kunt u invullen onder de betaalmethode. Uiteraard is het ook mogelijk om een cadeaubericht toe te voegen. Dit doen wij bij in de bestelling op een standaard gratis kaart of u kunt kiezen uit een van onze wenskaarten. De factuur zal nooit mee verzonden worden naar het bezorgadres.
 • Liever direct contact of een vraag u mag ons altijd bellen, sms-en of een WhatsApp sturen (06-41672749 of 06-45078837). Of stuur een mail dit kan via het contactformulier, wij nemen daarna z.s.m contact met u op.
 • In verband met het milieu herbruiken we soms dozen om te versturen.
 • Levering vanuit eigen voorraadbeheer of via onze leverancier. Wordt de levering door onze leverancier verzorgd dan staat dit duidelijk bij het artikel vermeld.

 

Verzenden speelgoed Zwolle - geboorteborden - themakisten

 • Bij het plaatsen van uw bestelling klikt u op het laatst de optie bezorgen Zwolle aan. U betaalt €2.79 aan verzendkosten binnen Zwolle. 
 • Bestellingen die voor 17:00 worden besteld worden de volgende werkdag bezorgd (geen bezorging in het weekend). Bent u niet thuis geven we het pakket af bij de buren, via de mail ontvangt u een berichtje bij welke buren het pakket kan worden afgehaald.
 • Bestellingen kunnen ook worden afgehaald. Plaatst uw bestelling en stuur een bericht naar het contactformulier.
 • Bestellingen kunnen ook naar een ander adres verzonden worden, binnen Zwolle betaalt u €2.79 aan verzendkosten, buiten Zwolle betaalt u €3,99 aan verzendkosten vanaf €75.00 verzenden wij gratis.
 • Geboorteborden en themakisten kunnen op afspraak worden opgehaald in Stadshagen te Zwolle. Per direct een themakist of geboortebord nodig? Bel, mail of stuur een app.
 • Liever direct contact of een vraag u mag ons altijd bellen, sms-en of een WhatsApp sturen(06-41672749 of 06-45078837). Of stuur een mail dit kan via het contactformulier, wij nemen daarna z.s.m contact met u op.

Verzenden speelgoed buitenland

 • België: voor de verzendkosten van speelgoed rekenen wij €7.99 vanaf €75.00 verzenden wij gratis.   Bestelling die voor 14.30 uur worden gedaan worden dezelfde werkdag verstuurd. De betaling kan via Bancontact gedaan worden. U zult van ons via de mail de track & trace code ontvangen.  
 • Verzenden naar een ander adres is ook mogelijk.
 • Bij vragen mag u ons altijd bellen, sms-en of een WhatsApp sturen (0031641672749 of 0031645078837) of mailen, dit kan via het contactformulier, wij nemen daarna z.s.m contact met u op.
 • Het kan voorkomen dat een artikel niet voorradig is, in dat geval nemen wij direct contact met u op om de levertijd te bespreken.
 • Overige landen: neem eerst contact met ons op via ons contactformulier i.v.m. hogere verzendkosten.  
 • In verband met het milieu herbruiken we soms dozen om te versturen.

Bladen, tijdschriften, kranten en blogs

Bezigebijtjezzz.nl en haar speelgoed hebben al in veel bladen, tijdschriften, kranten en blogs gestaan.  Als je wilt kan ons speelgoed uitgeleend worden voor photoshoots of videofilms. Als je hier gebruik van wilt maken, stuur dan een mail naar: via ons contactformulier.

Betalen

 • Ideal. Op onze website kunt u eenvoudig veilig en vertrouwd betalen via uw eigen bank met iDeal.
 • Vooruitbetaling door handmatige overboeking. Ons rekeningnummer is: NL72KNAB0256613176
 • PayPal. Als je kiest voor deze betaalmethode word je automatisch doorgeschakeld naar je persoonlijke PayPal account. 
 • Bancontact. Voor klanten uit België eenvoudig betalen via uw eigen bank. 

Retouraanvraag

Als een product je toch niet bevalt, kun je de overeenkomst tot 30 dagen na aflevering ontbinden. Het artikel dient wel onbeschadigd en ongebruikt te zijn en in de originele verpakking te zitten. 
Stuur ons vooraf een mail via: NEEM CONTACT MET ONS OP

Frankeer het pakket voldoende en stuur het terug met een briefje in de doos met uw gegevens en bestelnummer naar:
Bezige Bijtjezzz
Beltenweg 10
8042 CZ Zwolle, Nederland

Een retourzending is voor rekening en risico van de koper. Dit houdt in dat je zelf de verzendkosten draagt voor het retourneren van het product.

Verzendkosten die je bij aankoop van het artikel hebt betaald, krijg je wel terug als je alle bestelde producten retour stuurt. Besluit je andere artikelen wel te houden ontvang je alleen het bedrag van het retour gezonden artikel terug. Bezige Bijtjezzz is niet aansprakelijk voor beschadigingen of zoekraken tijdens het transport. Vraag daarom altijd om een track & trace-code en bewaar deze totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat jouw pakketje onbeschadigd bij ons is aangekomen.
Is een product beschadigd bij je aangekomen? Neem dan altijd eerst contact met ons op via: NEEM CONTACT MET ONS OP 

Als je twijfelt over een aankoop, kun je altijd contact met ons opnemen voor advies via:NEEM CONTACT MET ONS OP

 We helpen je met plezier, en vinden het geen moeite om iets op te meten of extra informatie te geven!