Heless

Heless

Heless is een Duits familiebedrijf dat al ruim 60 jaar de allermooiste poppenkleding en poppenaccessoires maakt! Je kan het zo gek niet bedenken of Heless heeft het voor je pop. Heless begon ooit met rubberen melkflessen en kruiken en het merk is nu uitgegroeid tot een bedrijf dat internationaal kinderspeelgoed verkoopt. Denk hierbij aan de schattigste poppenkleding en poppen accessoires, zoals flesjes, poppenbadjes en poppenpotjes.

 

✔️ Speelwaarde en ontwikkeling

Heless concentreert zich op de Europese en met name Duitse markt en heeft met haar hoge kwaliteit producten een hoge beoordeling gekregen voor speelwaarde. Veel producten hebben de “Spiel Gut Award” gewonnen van de Ulmer Ausschuss; een Duitse organisatie die de educatieve functie van speelgoed waarborgt. Daarnaast geeft de speelgoedlijn het opgroeiende leven goed weer door bepaalde gang van zaken uit het huishouden goed na te bootsen. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van het kind.

 

✔️ Veiligheid voorop

Een van de andere hoogstaande punten van Heless is de veiligheid voor de kinderen. Het merk is CE-gecertificeerd en dus veilig voor kinderen. Alle producten bevatten het CE-symbool en het speelgoed wordt op vrijwillige basis getest door TUV Rheinland; een internationale controle instelling voor producten in Duitsland.

 

✔️ Producten

Naast speelgoed, kleren en accessoires voor poppen verkoopt Heless ook speelgoed voor het opgroeiende en ontwikkelende kind. De producten bevatten aspecten van het dagelijkse leven van de volwassen mens, op een speelse manier. Denk bijvoorbeeld aan het doen van de was, eten bakken of naar de dokter. Bij Bezige Bijtjezzz vind je van Heless vooral de poppenaccessoires. Denk hierbij aan rompertjes, pyjama’s, ondergoed en pakjes, maar ook aan potjes, flesjes, luiers en slofjes. Zo komt zelfs de verzorging van de poppen aan bod! Verder worden de productlijnen van Heless ieder jaar aangevuld met nieuwe designs en unieke accessoires.

 

✔️ Heless bij Bezige Bijtjezzz: lage verzendkosten, gratis feestelijk ingepakt als cadeau en snel in huis!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

19 items

Pagina
per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

19 items

Pagina
per pagina