Simply for kids

Simply for Kids

Simply for Kids is een vrolijk houten speelgoedmerk, dat dagelijks druk bezig is om allerlei houten speelgoedmodellen naar Nederland te halen. Het Nederlandse merk heeft als motto “less is more”, waardoor het speelgoed simpel maar leuk is, zonder al te veel gedoe, frutsels of ingewikkelde instructies. In het assortiment kan je daarnaast leuke en mooie producten vinden die dienen als kinderkamer decoratie!

 

✔️ Klassiek speelgoed met een uitgebreid assortiment

Het speelgoed van Simply for Kids is doorgaans erg vrolijk en heeft een tijdloos design. Dit maakt dat het speelgoed heel herkenbaar blijft en hier en daar een klassieke uitstraling heeft. Het assortiment is zeer groot. Zo kunnen de kinderen onder andere spelen met dokterssets en houten puzzels, verkrijgbaar bij Bezige Bijtjezzz. Voor de meisjes zijn er daarnaast allerlei leuke producten uit de keuken, zoals een servies van porselein, houten fruit en ander eten. Voor de jongens zijn er houten auto’s en een rijkelijke gevulde gereedschapskist! De kinderkamer wordt bovendien opgeleukt met muziekdoosjes en een vrolijke groeimeter die dient als meetlat, om niks van de groei van je kinderen te hoeven missen.

 

✔️ Kwalitatief goed, duurzaam en betaalbaar

Simply for Kids hanteert een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. Enerzijds is het speelgoed duurzaam en kwalitatief goed en stevig, doordat het meeste speelgoed zonder al te veel poespas van hout is gemaakt. Anderzijds zijn de prijzen niet al te hoog, omdat het simpel en degelijk speelgoed blijft.

 

✔️ Stevig en veilig

Het speelplezier met producten van Simply for Kids is ongeremd en niet al te ingewikkeld, doordat het speelgoed heel robuust is en niet al te veel invulling geeft aan het speelproces. Zo kunnen de kinderen hun eigen omgeving ontdekken en al hun fantasie gebruiken om iedere situatie leuk en creatief te maken.

 

✔️ Simply for Kids bij Bezige Bijtjezzz: lage verzendkosten, gratis feestelijk ingepakt en snel in huis!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
 1. -29%
  Simply houten snijtaart
  Rating:
  0%
  was € 13,99 Special Price € 9,99
 2. Simply cupcake servies porselein in koffer
  Waardering:
  100%
  € 18,49
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina