Mamamemo

Mamamemo

MaMaMeMo is een Deens kinderspeelgoedmerk, ontworpen door Deense AM-spellen, dat staat voor kinderen die pret maken met een educatieve stimulatie.

✔️ Realistisch speelgoed

MaMaMeMo geeft kinderen een beeld van het volwassene leven. Het merk heeft speelgoed waarmee het kind op een educatieve manier pret maakt. De meubels zien er bijvoorbeeld uit als echte keukens, met zeer realistisch voedsel waar de kinderen mee kunnen spelen. Het gaat ver door hiermee, want in het keukentje zit bijvoorbeeld ook een vriesvak. Er zit dus een hoge didactische waarde aan het speelgoed, wat voor een hoge inhoud en een brede ontwikkeling van het kind zorgt. Het verbetert het welzijn van het kind en de bewustwording van het leven. De kinderen leren zich aan te passen en te leven in de rollen van volwassenen. Bij Bezige Bijtjezzz kunnen de kinderen leren winkelen, betalen, brandjes blussen en zelfs al autorijden!

✔️ Breed assortiment en een kleurrijk design

Het speelgoedmerk heeft een groot assortiment van houten speelgoed, dat het kind uren lang speelplezier geeft en flink kennis laat maken met de realiteit. Denk bijvoorbeeld aan springtouwen, tollen, keukens, meubels, knuffels, voeding en nog veel meer. De meisjes kunnen zelfs een zoete theeparty met een aantal teddyberen houden! Het design is daarnaast zeer kleurrijk ontworpen, om een vrolijke indruk achter te laten bij het kind. Wel heeft het daarbij de klassieke houten uitstraling van speelgoed zonder al te veel poespas.

✔️ MaMaMeMo bij Bezige Bijtjezzz: lage verzendkosten, gratis feestelijk ingepakt als cadeautje en snel in huis!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

19 items

Pagina
per pagina
  1. Mamamemo fietszitje pop lila
    Waardering:
    80%
    € 15,89
Filter
Van hoog naar laag sorteren

19 items

Pagina
per pagina