Jouéco

Jouéco

Houten kinderspeelgoed, dat is waar Jouéco om draait. Het speelgoed van Jouéco is van hoogstaande kwaliteit en voorzien van de meest vrolijke kleuren. Het speelgoed draagt bij aan de motorische ontwikkeling van uw kind en het draagt in hoge mate bij aan de creativiteit.

✔️Langdurige speelgarantie

Het houten speelgoed van Jouéco kan in tegenstelling tot veel plastic en kunststof speelgoed beter tegen een stootje. Vernieling en teleurstelling wordt hiermee goed voorkomen en de producten kunnen generatie na generatie worden doorgegeven. Dit geeft een waardevolle betekenis aan het speelgoed en op deze manier kan er lange tijd genoten worden van de producten.

✔️Leerzaam en milieuvriendelijk speelgoed

Het speelgoed van hout draagt bij aan de motorische en creatieve ontwikkeling van kinderen. Door middel van bouwen en puzzelen leert het kind vormen, kleuren en getallen kennen. Dit maakt het speelgoed educatief. Het kwaliteitshout is daarnaast verantwoord en draagt hierdoor bij aan de toekomst van het milieu.

✔️Breed assortiment en kenmerkend voor het huishouden

De producten zijn voorzien van leuke illustraties, vrolijke kleuren en een mooie afwerking. Dit geeft elke productlijn een eigen gezicht. Het assortiment van houten kinderspeelgoed is breed en er is voor elke leeftijd iets leuks. Het merk Jouéco richt zich op kinderen vanaf 6 maanden tot en met 3 jaar, maar ook ouder. Vaak willen kinderen het speelgoed lang gebruiken, ook als zij ouder zijn. Het speelgoed krijgt andere doeleinden en groeit zo met het kind mee. Zo leert het kind meer en meer over het huishouden, zeker met de gekozen producten van Jouéco bij Bezige Bijtjezzz!

Jouéco bij Bezige Bijtjezzz: lage verzendkosten, gratis feestelijk ingepakt en snel in huis!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina