Paola Reina

Paola Reina poppen op Bezige Bijtjezzz, hier vind je online het grootste assortiment met Paola Reina poppen en poppenkleding van NL. Je kunt gerust zeggen: "de enige, echte de PAOLA REINA shop" van Nederland. Gratis ingepakt als een mooi cadeau, lage verzendkosten, snelle levering en uiteraard altijd goede service! Dit mooie Spaanse merk, Paola Reina maakt echt de allermooiste poppen met de allerliefste gezichtjes. Paola Reina maakt gebruik van de allerbeste kwaliteitsmaterialen.

Paola Reina Spanje maakt de mooiste en liefste poppen en poppenkleding die elk kindje aanspreekt. Zelfs volwassenen lopen weg met de Paola Reina poppen. Op zoek naar echte mooie poppen, dan maak je met een pop van Paola Reina altijd een goede keuze. Deze lieve, schattige popjes zijn volledig handgemaakt en met zeer veel liefde in elkaar gezet. Paola Reina ontwerpt poppen met een goede kwaliteit - prijs verhouding. Dit zorgt voor een zeer gedetailleerd pop met veel prachtige details. Deze mooie poppen van Paola Reina zijn al geschikt voor jonge kinderen vanaf 1 jaar (Gordi's) en heel makkelijk schoon te maken met een doekje. Dit laatste vooral handig, want kinderen slepen hun eigen ‘kindje’ natuurlijk overal mee naartoe!

 

✔️Met veel liefde handgemaakte poppen uit het Spanje en van goede kwaliteit

Tijdens de productie is er nagedacht over alle details van de mooie poppen. Denk hierbij aan de prachtige, sprankelende ogen, de fijne vingertjes, de prachtig lange wimpers en de hippe kleding dat maakt deze poppen van Paola Reina extra bijzonder. De Paola Reina popjes zijn van vinyl en voelen daardoor zacht aan. Daarnaast is er in het bijzonder extra gelet op de geur van de pop. De pop ruikt licht naar vanille, wat een rustgevend gevoel geeft voor je kleintje. De poppen zijn met veel liefde gemaakt van materialen uit heel Europa. De kwaliteit van Paola Reina poppen is dan ook heel goed te noemen.

 

✔️Doorbreken vooroordelen

Paola Reina Spanje maakt poppen die zich kunnen identificeren met elk kind, ongeacht het geslacht, ras of de cultuur van het kind. Dit vinden wij bij Bezige Bijtjezzz zeer belangrijk en fijne manier voor de ontwikkeling van elk kind. Het doel van het Spaanse bedrijf is dan ook om de grenzen tussen de etnische groeperingen te doorbreken en daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan de onafhankelijke en onbevooroordeelde ontwikkeling van jonge kinderen in deze maatschappij.

 

✔️Veel keuze uit een grote collectie Paola Reina poppen

Of je nou op zoek bent naar een lieve jongenspop, meisjespop, babypoppen, een pop met haar en / of leuke poppenkleertjes zoals slaapzakken en badjasjes; we hebben een groot assortiment uit het aanbod van Paola Reina poppen of poppenkleding bij bezigebijtjezzz.nl!

Ben je op zoek naar een andere pop van Paola Reina? Geen probleem wij helpen je graag! Wij kunnen aan bijna alle soorten poppen van Paola Reina komen, dus neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel; 06-41672749 / 06-45078837!

 

✔️ Paola Reina bij bezigebijtjezzz.nl: lage verzendkosten, gratis feestelijk ingepakt als cadeautjes, uitstekende service en uiteraard snel in huis!

Vragen over Paola Reina,wij staan graag voor je klaar, bel of mail ons!

 

Filter
Van hoog naar laag sorteren

161 items

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

161 items

per pagina