Janod

Janod - op bezigebijtjezzz.nl een ruime collectie origineel en duurzaam speelgoed van het prachtige bekende Franse merk Janod. Janod heeft unieke prints en figuren! Gratis feestelijk ingepakt als cadeautje, lage verzendkosten en snel levering!

Het merk Janod is in 1970 opgericht als traditioneel speelgoed merk. Sindsdien is het zich sterk blijven ontwikkelen en nu uitgegroeid tot grootste merk in houten speelgoed in Frankrijk. Jaarlijks worden er zo’n 150 nieuwe spellen en speelgoedproducten toegevoegd, waar ongeveer 75 mensen dagelijks aan werken. De producten zijn doorgaans duurzaam, origineel en hebben een indrukwekkend design. Ook hebben alle producten een pedagogische waarde. Het speelgoed begeleid kinderen tussen de 12 maanden en 9 jaar. Denk hierbij aan puzzels, trekspeelgoed, speelgoed nagebootst van het huishouden, poppenwagens en nog veel meer. Janod is zelfs internationaal bekroond met verschillende prijzen voor hun houten speelgoed.

 

✔️ Ontwerp

15 personen werken dagelijks aan de ontwerpen van het speelgoed. De fabriek zit gevestigd in Frankrijk in de Jura. Het ontwerp wordt meestal grappig, eigentijds en duurzaam gemaakt en het wordt aangepast aan de kinderen. De materialen komen van natuurlijke grondstoffen en de producten hebben een zogenoemde ‘French Touch’. Prioriteit van de ontwerpen is om bij de tijd te blijven en ongewone ideeën door te ontwikkelen. Een lust voor het oog!

 

✔️ Fantasie

Er wordt in de producten veel fantasie gestoken. De designers zijn doorgaans gevoelig voor soberheid. De producten worden gebaseerd op het dagelijkse leven en zijn klassiek, iconisch en horen bij de levensstijl. Het draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen doordat het speelgoed emotie creëert. Het is als het ware een bron van ontsnapping voor de kinderen, waarbij de verbeeldingskracht en het verzinnen van verhalen bovenaan staan.

 

✔️ Pedagogie en veiligheid

Het speelgoed van Janod helpt naast verbeelding en creatieve ontwikkeling ook bij de ontwikkeling van talenten. Denk hierbij aan lezen, schrijven en tellen. De kennis van letters en cijfers en het leren begrijpen van het digitale systeem vormen hier belangrijke factoren. Bovendien draagt het bij aan de vermenging van culturen.

 

✔️ Janod bij bezigebijtjezzz.nl: duurzaam, degelijk maar toch ook eigentijds origineel houten speelgoed. Janod heeft mooie puzzels, erg bekend zijn de magneetpuzzel raket en vliegtuig. Verder spreken de mooie kleuren kinderen erg aan. Ook zijn de magneetboeken een hit. Wij bij bezigebijtjezzz.nl zijn erg trots om dit mooie merk te mogen verkopen. Lage verzendkosten en uitstekende service bij bezigebijtjezzz.nl 

Filter
Van hoog naar laag sorteren

15 items

Pagina
per pagina
 1. -7%
  Janod houten mobiel / telefoon met geluid
  Waardering:
  100%
  was € 14,99 Special Price € 13,99
 2. Janod camera / fototoestel
  Waardering:
  88%
  € 16,39
 3. -17%
Filter
Van hoog naar laag sorteren

15 items

Pagina
per pagina