Corolle

Corolle - bij bezigebijtjezzz.nl kun je een ruime collectie van deze populaire Franse popjes vinden. Snelle levering, lage verzendkosten, goede service en gratis feestelijk ingepakt als cadeau.

Corolle is een Franse poppenfabrikant die in 1979 is begonnen in de Franse streek Loire Vallei: een Frans sprookjes dal dat bekend is van haar biologische diversiteit en cultureel erfgoed en vol staat met de mooiste kastelen. 

 

✔️ Realistische poppen

Het designteam van Corolle probeert de poppen er zo echt mogelijk uit te laten zien en te laten voelen. De gezichtjes zijn geïnspireerd op echte kinderen en het haar en de ogen stralen warmte uit. Grote wimpers of opgespoten lippen ontbreken. Het ontwerp begint met een schets, waarna er zorgvuldig een stof uitgekozen wordt die van goede kwaliteit is en getest wordt. De poppen zijn mooi, zacht en lief en Corolle waarborgt de kwaliteit van het product en het productieproces. De kleding is erg gedetailleerd, bijna de perfectie zoals je die bij een echte Haute couture kledinglijn vindt.

 

✔️ Voldoen aan veiligheidseisen

De popjes voldoen aan de (verplichte) veiligheidseisen van elk land waar het verkocht wordt. Het haar zit stevig vast en kan herhaaldelijk geborsteld worden. De ogen zijn veilig bevestigd en ook de andere onderdelen van de pop zitten stevig vastgenaaid. Daarnaast is het vinyl soepel en buigzaam, geschikt om bijvoorbeeld de tandjes in te zetten. De pop ruikt naar een lichte vanillegeur, wat door kinderen als prettig wordt ervaren.

 

✔️ Geschikt voor verschillende leeftijdscategorieën

Corolle richt zich op speelmomenten in verschillende leeftijdscategorieën van het jonge kind. Door erg jonge kinderen kunnen Corolle’s producten als knuffel gebruikt worden, maar een ander product kan door een iets ouder kind als bijvoorbeeld een modepop gebruikt worden. Dit komt omdat de poppen verschillende formaten en functies hebben. Hieronder nog even de verschillende leeftijden met bijbehorende popjes op een rij:

 

Vanaf 0 maanden: Knuffelpopje met knuffeldoek, Miss Fleur, Fairy floral bloom en de Elf happy panda.

Vanaf 1 en 2 jaar: Mini calin sky, Mini calin raspberry, Sweet heart pink, Sweet heart toffee pink, donkere pop sweet heart pink, Calin charming, Calin floral bloom, Calin blue sky, Calin mila, Calin maria en alle bovenstaande poppen.

Vanaf 3 jaar en ouder: Bad en plas pop Paul, Bad en plas pop Emma en alle bovenstaande poppen.

 

✔️ Corolle bij bezigebijtjezzz.nl : lage verzendkosten, goede service, gratis feestelijk ingepakt als cadeautje en snel in huis!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina