Klorofil

Klorofil - bezigebijtjezzz.nl voor een groot afwisselende collectie van deze Klorofil retro/vintage speelgoed lijn! Gratis feestelijk ingepakt als cadeautje en een snelle levering!

Welkom in de Magische wereld van de Klorofil en bezigebijtjezzz.nl! Elke ochtend komt de zon op in het land van de Klorofil; vriendelijke dieren die in harmonie leven met de natuur.

Elk gezin leeft in een natuurlijke omgeving; bossen en weiden, meren en rivieren... Hoe magisch moet het zijn om in een boom te wonen? Of te werken in een champignon!

De Klorofil zijn heel actief: ze planten en oogsten groenten en fruit, verzamelen honing en maken jams en taartjes. De Klorofil kinderen spelen in de natuur wat een oneindige bron van verbeelding is. Ze spelen verstoppertje in de struiken, klimmen in bomen, duiken in meren en rivieren en draaien rondjes tussen de blaadjes. 

Klorofil families komen vaak samen in de magische boom. Hier organiseren zijn feesten ter ere van de natuur zoals lente, geboorte en de eerste sneeuwval. Het verhaal is pas net begonnen want achter de bergen kunnen nog veel meer Klorofils zijn... Ga ze ontmoeten en laat ze vele avonturen beleven!

Het Klorofil assortiment stimuleert verbeeldingskracht en interactie door de talloze verhalen die verteld kunnen worden. Het verassende ''POP!'' effect in de producten maken deze ideaal om de coördinatie en fijne motoriek te stimuleren. Met de handige handgreep kunnen de speelsets overal mee naartoe genomen worden! Lage verzendkosten en uitstekende service bij bezigebijtjezzz.nl

Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina