Mini Mommy

Mini Mommy

Mini Mommy is een mooi Deens merk, dat allerlei prachtige hippe poppenkleding en -accessoires produceert. Gegarandeerd veel speelplezier met het speelgoed van Minimommy! De producten zijn van goede kwaliteit met een origineel en stijlvol Deens design.

Mini Mommy bij Bezige Bijtjezzz

Bezige Bijtjezzz verkoopt een flink aantal producten van Mini Mommy. Zo hebben wij allerlei soorten poppenkleding, maar ook een fietszitje en een buggy voor de pop van je kleintje. Maar we hebben vooral leuke kleertjes. Die arme poppendreumels worden maar overal mee naartoe gesleurd, dus die mogen ook wel eens verwend worden, vonden wij!

 

Rollenspelen van de mini mama

Dat een kind leert hoe het is om te moeten zorgen voor een ander, is natuurlijk heel voordelig voor de ontwikkeling op latere leeftijd. Als je eigen baby, peuter of kleuter dit ook nog eens met heel veel plezier doet, is de kans groot dat het met poppen en poppenaccessoires van Mini Mommy speelt! Het speelgoed heeft een hoge speelwaarde. Met een zuigfles, kussen, kinderwagens en fietsuitrustingen kan de kleine mama het dagelijkse leven precies nabootsen. Mini Mommy heeft ook allerlei functionele producten als draagzakken, luiers en potjes. Op die manier leert het kind over de functies die het lichaam ons geeft. Word je als moeder al jaloers op je kleintje? Dat snappen we, want de producten van Mini Mommy spelen tot de verbeelding van ouder en kind!

 

Relaties met anderen

Het is belangrijk dat kinderen een goede relatie met anderen krijgen in hun verdere leven. Het rollenspel dat het kind creëert met de producten van Mini Mommy, draagt hieraan bij. Het leert zorg te dragen voor een ander en het leert om te delen.

 

✔️ Mini Mommy bij Bezige Bijtjezzz: lage verzendkosten, snelle levering, gratis feestelijk ingepakt en goede service!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

23 items

Pagina
per pagina
  1. -21%
    MiniMommy draagmand zalmroze 44 cm
    Rating:
    0%
    was € 18,99 Special Price € 14,99
Filter
Van hoog naar laag sorteren

23 items

Pagina
per pagina