Jellycat

Jellycat

Jellycat - bezigebijtjezzz.nl afwisselend assortiment van de mooiste knuffels en knuffeldoekjes. Lage verzendkosten, goede service en snelle levering!

Het prachtige knuffelmerk Jellycat is opgericht in 1999 in Londen. De naam Jellycat komt van een kindje dat van geleien en katten hield en dit zette direct de toon voor het merk; een hilarische en gekke combinatie, maar toch origineel. De Jellycat knuffels en knuffeldoekjes wordt altijd met veel liefde ontworpen in het Verenigd Koninkrijk en er wordt samengewerkt met ontwerpers door het hele land. Niet lang na de vestiging in Engeland, werd Jellycat Inc. in 2001 voortgezet in Minneapolis. Daarna kreeg het merk het voorrecht om speelgoed te leveren aan een aantal van de beste detailhandelszaken, warenhuizen en boetieks in de UK, VS, Canada, Azië, Europa en zelfs Australië. Sindsdien worden tweejaarlijks allerlei nieuwe productlijnen gelanceerd.

✔️Passie voor design en een groot assortiment

Jellycat ontwikkelt innovatieve ontwerpen en knuffels die hip, humoristisch en superzacht van kwaliteit zijn. De stoffen zijn luxueus en naast een hoge aaibaarheidsfactor staan de knuffels ook prachtig als styling in de kinderkamer. Hierdoor zijn de producten ook leuk om cadeau te doen! Jellycat zorgt voor voldoende vernieuwing, want halfjaarlijks wordt er een nieuwe lijn geproduceerd in januari en in juli. Hierbij gaan er ook knuffels met pensioen, deze worden dan niet meer geproduceerd. Dit zorgt voor voldoende ruimte voor vernieuwing! Ook rammelaars en knuffeldoekjes worden door Jellycat geproduceerd.

✔️Veiligheid hoogste prioriteit

Naast originaliteit en vernieuwing staat de veiligheid hoog bij Jellycat voor baby’s en kinderen. Er zit veel aandacht gestoken in de productie en de kwaliteit en veiligheid van de materialen. Het baby- en kinderspeelgoed voldoet dan ook aan de eisen en richtlijnen van veiligheid.

✔️Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Ook zijn er intern een aantal duidelijke afspraken gemaakt met de productiepartijen in alle landen en continenten; er moeten verantwoorde arbeidsomstandigheden zijn, anders mag de productie niet plaats vinden.

 

Jellycat knuffels en knuffeldoekjes bij Bezige Bijtjezzz: lage verzendkosten, gratis feestelijk ingepakt en snel in huis!

Van hoog naar laag sorteren

87 items

per pagina
 1. Jellycat knuffeldoek konijn/haas 23cm (Cordy Roy Hare)
  Waardering:
  100%
  € 17,89
 2. Jellycat knuffeldoek vos (cordy roy fox)
  Waardering:
  97%
  € 17,89
Van hoog naar laag sorteren

87 items

per pagina