Egmont Toys

Egmont Toys - assortiment retro origineel speelgoed bij bezigebijtjezzz.nl verkrijgbaar. Grote collectie prachtig speelgoed met een retro/vintage style. Snelle levering, lage verzendkosten, uitstekende service en gratis ingepakt als feestelijk cadeautje. Egmont Toys creëert traditioneel speelgoed in België sinds 1994. Vandaag vind je het speelgoed van Egmont Toys zowat over heel de wereld.

Egmont Le Compte besloot in 1994 om zijn baan bij een leasemaatschappij op te zeggen, zijn garage een flinke opruimbeurt te geven en ruimte te creëren voor het maken van kinderspeelgoed. Dit bleek toen de geboorte van Egmont Toys! Het klinkt als een ware carrière switch, maar Egmont wist heel goed waar hij mee bezig was en al snel verhuisde het bedrijf wegens succes naar een grotere locatie.

 

✔️ Authentieke creaties met een vintage touch

Ontwerpster Gaetane maakt ontwerpen op papier met behulp van potloden, scharen, linialen en een flinke dosis fantasie. Daar komt geen computer bij te kijken en dit zorgt waarschijnlijk ook voor de ambachtelijke old-school uitstraling van de poppen. Veel van de materialen zijn van hout, maar ook een aantal zijn van metaal, riet, textiel en pluche. Dit maakt het speelgoed nostalgisch en traditioneel. Vooral de rieten mandjes, poppenwagen en poppen bedjes zijn helemaal in

 

✔️ Verscheidenheid aan (functionele) producten voor verschillende leeftijden

Egmont Toys heeft een enorm groot assortiment, met producten voor allerlei leeftijden en met verschillende functionaliteiten. Of het nou om speelgoed om mee te knuffelen gaat, om bagage mee te nemen, om van te leren of om mee te spelen; Egmont Toys heeft voor een ieder wat wils.

Kinderen kunnen ’s avonds heerlijk wegdromen met de knuffels, poppen en knuffeldoekjes met daarin kleine knuffeltjes verstopt en ze kunnen ’s ochtends gewekt worden door de leukste wekkers. Wanneer ze deze mee willen nemen, kan dat bijvoorbeeld in allerlei draagmanden, rugtassen en poppenwagens!

De kleintjes kunnen zichzelf eindeloos ontwikkelen met de magneetspelletjes, boekjes, keukenspeelgoed, bromtollen en boerderijspeelgoed. De ouders kunnen zich op hun beurt weer heerlijk uitleven op de kinderkamer met allerlei leuke decoraties! Let wel op: sommige speeltjes zijn ongeschikt voor de echte mini’s onder ons.

 

✔️ Egmont Toys bij bezigebijtjezzz.nl; lage verzendkosten, goede service, gratis feestelijk ingepakt als cadeautje en snel in huis!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

32 items

Pagina
per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

32 items

Pagina
per pagina