Meiya and Alvin

Meiya & Alvin op bezigebijtjezzz.nl - Lage verzendkosten, gratis feestelijk ingepakt als cadeautje en snel in huis.

Prachtig merk knuffels, knuffeldoekjes en een lief boekje bij bezigebijtjezzz.nl van Meiya and Alvin. Het vrolijke muisje Meiya en schattige olifantje Alvin zijn de hoofdpersonen uit de Meiya & Alvin collectie.

✔️De collectie bestaat uit veilig, duurzaam en milieuvriendelijk babyspeelgoed, gemaakt van hoogwaardig natuurlijk rubber en 100% natuurlijk katoen.

✔️Het stimuleert de ontwikkeling van je kindje. Ze kunnen het goed vast pakken en er lekker op bijten als de tandjes doorkomen.

✔️Meiya and Alvin is ook super leuk om als kraamcadeau te geven want het mag al vanaf de geboorte.

✔️Het natuurlijke rubber is in een aantal producten met katoen gecombineerd, waardoor de producten ook nog eens lekker knuffelbaar zijn. 

Vergelijkbaar met Sophie de Giraf maar dan net iets leuker! Alvin is speciaal gemaakt voor de babyjongen en Meiya voor het babymeisje. Deze babyspeeltjes zijn een fantastisch, origineel en uniek kraamcadeau!

 


 

Meiya & Alvin

Je kent ze vast! Het liefste muis en olifant duo Meiya & Alvin uit het verhalenboek ‘A Day at the Park with Meiya & Alvin’. Ze zijn winnaar van de Best Green Award Dr. Toy’s in 2015 en met Meiya als meisjesspeelgoed en Alvin als jongensspeelgoed stelen zij het hart van iedere ouder en diens kind. Het merk is één van de eerste speelgoedcollecties ontworpen voor de ontwikkeling van je kleintje en het bevorderen van het milieu.

 

Duurzame productie en materialen

Het hoogwaardige natuurlijke rubber is afkomstig uit de boom Hevea en een aantal producten zijn gecombineerd met 100% natuurlijk zacht katoen. Bovendien zijn er geen schadelijke materialen in verwerkt voor het milieu. Dit maakt de materialen extra knuffelbaar en toegankelijk. De verpakking is van gerecycled karton met op soja gebaseerde inkten erop. De vulling van het speelgoed bestaat uit gerecyclede kunststofflessen.

 

Ontwikkeling van je kindje

De baby- en kindercollectie is veilig voor de kinderen. Het stimuleert de ontwikkeling van je kindje, want het speelgoed is makkelijk beet te pakken en er kan goed in gebeten worden ter ontwikkeling van doorkomende tandjes. Er zitten geen gevaarlijke kleurstoffen in verwerkt, want deze zijn allemaal van plantaardige niet-giftige stoffen. Bovendien geven de zachte effecten van het natuurlijke rubber en katoen een geruststellend gevoel aan je kleintje en verbetert het de zintuiglijke bewustwording. Daarnaast mogen alle producten (behalve de boekjes natuurlijk) in de wasmachine, wat het hygiënisch houdt en een goede gezondheid bevordert. Wel altijd even vragen aan je kleintje of het knuffeltje wel gewassen mag worden, anders heb je voor je het weet stampei!

 

Producten cadeau doen

Meiya & Alvin baby- en kinderspeelgoed is ook heel dankbaar om als kraamcadeau te geven. Het mag namelijk al vanaf de geboorte! Er zitten geen kleine gevaarlijke details aan verwerkt, dus het is onschadelijk voor kindjes vanaf de dag dat zij geboren zijn. Kies voor je eigen ukkie of die van een ander uit onze brede collectie van Meiya & Alvin producten. Denk aan knuffels, knuffeldoekjes en lieve boekjes. De producten zijn ook leuk te gebruiken als babykamer accessoires.

 

✔️Meiya & Alvin bij Bezige Bijtjezzz: lage verzendkosten, gratis feestelijk ingepakt en snel in huis!


 

Filter
Van hoog naar laag sorteren

15 items

Pagina
per pagina
 1. Meiya & Alvin - Meiya het muisje
  Waardering:
  100%
  € 15,99
 2. -13%
  Meiya & Alvin - Alvin de olifant
  Rating:
  0%
  was € 14,99 Special Price € 12,99
Filter
Van hoog naar laag sorteren

15 items

Pagina
per pagina