Prentenboek Er ligt een krokodil onder mijn bed! 5+

Prentenboek Er ligt een krokodil onder mijn bed! 5+

De gele ballon

Prentenboek / zoekboek De gele ballon 4+

Prentenboek Coco kan het! 3+

€ 11,25

Coco kan het!

Coco kan het! is een nieuw en heel eigen prentenboek van Loes Riphagen, een prachtverhaal over moed verzamelen en meer kunnen dan je denkt.

Het is tijd voor de kleine Coco om haar vleugeltjes uit te slaan. Alle andere babyvogeltjes zijn al uitgevlogen. Maar voor Coco is dat zo makkelijk nog niet. Wat nou als ze heel hard valt? Maar als ze de sprong waagt, zou ze ook nieuwe vriendjes kunnen maken. Gelukkig heeft Coco een wijze moeder die haar precies het zetje geeft dat ze nodig heeft.

Coco kan het! is een prachtig verhaal over het uitslaan van je vleugeltjes, moed verzamelen en meer kunnen dan je denkt. Het is vol humor geschreven én geïllustreerd door de bejubelde Loes Riphagen. Zo zijn meerdere van haar boeken Kerntitels tijdens de Kinderboekenweek geweest, heeft ze een Vlag en Wimpel op zak en won ze o.a. de prestigieuze Silver European Design Award 2018.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
GU71928
Auteur: Loes Riphagen Uitgever: Gottmer Bindwijze: hardcover Aantal bladzijden: 48 Leeftijd: 3+ Bijzonderheden: Prentenboek van het Jaar 2021!
Meer informatie
Verhuurbaar? Nee
Leeftijd 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prentenboek Coco kan het! 3+
Uw waardering