Algemene voorwaarden themakisten

De themakisten van de Bezige Bijtjezzz Zwolle zijn met zorg samengesteld. Uiteraard gebruikt u het materiaal met grote voorzichtigheid. Toch gebruiken wij deze algemene voorwaarden:

Algemeen:

De spullen uit de kist mogen alleen onder toezicht van volwassenen gebruikt worden. Er zitten materialen in die schadelijk kunnen zijn voor kinderen jonger dan 3 jaar.

De themakist:

De themakisten zijn standaard uitgerust voor 8 kinderen. Voor €2.50 is er de mogelijkheid om een extra verkleedsetje bij te huren. Elke themakist wordt geleverd met een draaiboek, servies,versiering, verkleedkleding, spelmateriaal, spelletjes, kleurplaten en diploma’s. Wij zullen 1.5 week van te voren digitaal het draaiboek naar u versturen zodat u zich goed kunt voorbereiden op het feestje.

Betaling:

De huur van een themakist bedraagt €35,-. De borg is €40,-. De betaling moet 3 dagen voor de ophaaldatum zijn bijgeschreven. Op rekeningnummer NL72KNAB0256613176 onder vermelding van themakist huur. De borg ontvangt u binnen 3 dagen naar het terugbrengen retour op u bank/giro.

Reservering:

Reserveren kan telefonisch of via het bestelformulier. Bestel tijdig dit voorkomt dat een kist al verhuurd is. Ook kunt u een optie voor de duur van 4 dagen nemen voor een bepaalde datum. Een optie geeft u de mogelijkheid bij de gasten te checken of de datum van het feestje schikt.

Annuleren:

Annulering is mogelijk tot 7 dagen voor het feestje. Bij latere annulering kijken we of we een nieuwe datum kunnen vastleggen en bij volledige annulering binnen 7 dagen voor het feestje is 50% van de totale huursom verschuldigd.

Verkleedkleren:

De verkleedkleren worden door de Bezige Bijtjezzz gereinigd.

Schade:

Bezige Bijtjezzz is niet aansprakelijk voor schade die op een of andere wijze voorkomt uit het gebruik van de geleverde spullen. Er kan schade aan de spullen van de Bezige Bijtjezzz optreden. De vervangingswaarde d.m.v de checklist wordt dan in mindering gebracht van de borg. Als de borg niet voldoende is dan zal de huurder het verschil bijbetalen.

Verhuurperiode:

De huurprijs heeft betrekking op éénmalig gebruik van de themakist. De huurder mag het gehuurde niet uitlenen of verhuren aan derden. De themakist wordt 1 of 2 dagen voor het feestje opgehaald, de avond van het feestje of de dag erna wordt de themakist retour gebracht.