Themakist prinses / prinsessen

Product details

De prinsessen kist is voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Deze bestaat uit 2 themakisten met de volgende inhoud:
tafelkleed, borden, bekers, bakjes, bestek, schalen, vlaggenlijnen, ballonnen, ballonnenpomp, prinsessenjurkjes( 2 maten), kroontjes, stafjes, sieraden, make-up, compleet draaiboek, veel spelmateriaal met bijbehorende opdrachten en ideeën uit het draaiboek, kleur-en knutselplaten, stiften en potloden, dvd, cd en een boek.Tevens zit bij de themakist een knutselkist met kleine (sieraden) doosjes die versierd kunnen worden. Deze kist zit vol knutselmateriaal wat allemaal gebruikt mag worden. De huur van een themakist bedraagt €35,-. De borg bedraagt €40,- Ophalen en terugbrengen in Zwolle.
Kijk bij algemene voorwaarden themakisten voor alle overige informatie. Deze vindt u bij het bestelformulier themakisten.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Details

Met de themakisten van de Bezige Bijtjezzz geeft u thuis een origineel kinderfeestje waar alle kinderen nog lang over napraten. U hoeft alleen de spullen uit de themakist klaar te zetten, voor drinken te zorgen en de kinderen te begeleiden. Met het duidelijke draaiboek bezorgt u de kinderen een onvergetelijke middag. De foto's geven een goede indruk van de sfeer weer, echter is dit maar een gedeelte uit de themakist.

Extra informatie

Verhuurbaar? Ja