Privacy policy

Privacyverklaring bezigebijtjezzz.nl 15-05-2018
Bezigebijtjezzz.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van www.bezigebijtjezzz.nl en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Beveiliging: Uw privacy en het beschermen van uw persoonsgegevens is voor ons van groot belang.
Onze webshop is dan ook voorzien van een SSL certificaat, zodat u veilig bij ons winkelt.
SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer. Een veilige website herkent u aan het groene slotje bovenaan in uw browser. De naam van de website begint met https:
Kort gezegd betekent SSL dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor uw gegevens beveiligd worden.
We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

AVG: Wij houden ons ook aan de AVG ook wel genoemd de "privacywet". Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd met respect behandelen. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij bezigebijtjezzz.nl doen met informatie die we over u te weten komen.

Afhandelen bestelling: Wanneer u bij ons een bestelling plaatst gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze naar behoren af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank. Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens/naam,adres woonplaats, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier: Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw naam, e-mailadres, ip-adres en telefoonnummer. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Uw account: U kunt in onze webwinkel een account aanmaken. Dit is niet verplicht. U kunt namelijk ook als niet geregistreerde klant een bestelling plaatsen. Wanneer u een account aanmaakt moet u informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account waarna u steeds kunt inloggen met de "ook niet voor ons bekende" gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Hiervoor gebruiken wij uw naw/naam, adres en woonplaats gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres, factuuradres en betalingsgegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft. Wij bewaren deze informatie, zodat u deze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. U kunt via uw account alle informatie aanpassen wanneer u dat wilt. Ook kunt u via uw account een verzoek tot verwijdering van uw gegevens aanvragen, of u kunt dit aan ons doorgeven via het contactformulier.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen: Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan specifieke bedrijven of instellingen wanneer dat nodig is voor onze webwinkel om uw bestelling af te ronden of wanneer wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Wij werken met bepaalde bedrijven zoals DHL, Postnl en betaalproviders samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om u te kunnen leveren wat u heeft besteld. Wij zullen uw gegevens echter nooit aan derden verkopen.

Social media; Ook zijn in onze webwinkel social media buttons zoals Facebook en Instagram opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens, mocht u hierop reageren, vrienden van ons worden of zelf een bericht plaatsen op ons social mediaaccount. Wij zullen uw gegevens echter nooit aan derden verkopen.

Google Analytics: Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Wijzigingen in deze privacyverklaring: Wanneer onze webwinkel wijzigt moeten wij soms ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum bovenaan deze verklaring en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens: Wanneer u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben neem dan gerust contact met ons op. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken of ons bellen (06-41672749 / 06-45078837).

Uw rechten: A:Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen . B: Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben. C:Het laten corrigeren van fouten, het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens, intrekken van toestemming, bezwaar maken tegen een bepaald gebruik. Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen: Wanneer u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen of hebben geholpen dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder genaamd Autoriteit Persoonsgegevens.

Review; Wij vragen klanten eenmalig om een review te plaatsen om onze webshop te beoordelen. Mocht u dit niet willen kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier.

Cookies; Bezigebijtjezzz.nl gebruikt zelf geen cookies welke uw privacy onrechtmatig schenden.

Bezigebijtjezzz.nl
Beltenweg 10
8042CZ Zwolle

info@bezigebijtjezzz.nl
06-41672749
06-45078837

Eline en Angelique