Rammelaar

Rammelaars zijn het leukste speelgoed voor de allerkleinsten

Een rammelaar is een stuk speelgoed dat wereldwijd bekend is om zijn stimulerende functie bij de ontwikkeling van baby’s en kinderen. Het is het perfecte speeltje voor baby’s vanaf 3 maanden oud en zal daarom ook één van de eerste speeltjes zijn die je baby vast zal houden. Met een rammelaar kan je baby zich al spelenderwijs ontwikkelen door met zijn of haar handjes te rammelen met het stukje speelgoed. Er zijn veel verschillende soorten rammelaars die passen bij de verschillende ontwikkelingsfases van kinderen. In ons assortiment vind je rammelaars die goed passen bij kinderen van 0 tot 3 jaar oud. Sommige speeltjes zijn speciaal gemaakt voor pasgeborenen, wanneer anderen juist ontwikkeld zijn voor kinderen vanaf 5 maanden en ouder. Vroeger werden rammelaars vaak gemaakt van aardewerk, keramiek, of metaal. Vandaag de dag worden rammelaars vaak van plastic of hout gemaakt, maar wij hebben ook speeltjes die gemaakt zijn van natuurlijk rubber uit de Havea boom.

Leuk, praktisch en educatief speelgoed

De rammelaar is een klassiek stuk speelgoed dat erg goed is voor de fysieke ontwikkeling van kinderen, het stimuleert je baby al spelenderwijs te werken aan zijn of haar oog-handcoördinatie. Ook stimuleert dit speeltje het gehoor en het grijpreflex van je baby. Het is van belang dat je kindje met iets speelt wat hij of zij leuk vindt, maar vergeet niet rekening te houden met welk speelgoed het best past bij de leeftijd en ontwikkeling van je kleintje. Het is erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen dat zij kunnen spelen met stimulerend en educatief speelgoed. Als je een pasgeboren baby hebt is het leuk om te zien hoe je kindje dingen leert vast te pakken en ermee speelt. Leg de rammelaar in de handjes van je baby en je zult snel genoeg zien dat je kindje het erg leuk vindt om de rammelaar vast te pakken, ermee te schudden, en om het speeltje vervolgens te laten vallen. Dit proces van vasthouden, grijpen en schudden is erg goed voor de fysieke ontwikkeling van je baby. Naarmate je kindje zich ontwikkelt zul je zien dat hij of zij zal experimenteren met de rammelaar - het kindje zal het proberen vast te houden in beide handen of het proberen over te dragen van de ene naar de andere hand. Al met al is de rammelaar een leuk, praktisch en educatief stuk speelgoed!

Bezigebijtjezzz: de leukste collectie speelgoed

Bezige Bijtjezzz is een online winkel en een verhuurbedrijf in Zwolle. In onze online winkel kun je vanuit heel Nederland en België leuk en educatief speelgoed kopen voor de allerkleinsten. We staan bekend om onze ruime collectie, kwalitatief speelgoed, lage verzendkosten, snelle levertijden en uitstekende service. In 99% van de gevallen geldt: voor 14:30 besteld, morgen in huis. Ook pakken we het speelgoed leuk in zodat het altijd een cadeautje is om een pakketje van ons binnen te krijgen. Niet alleen verkopen wij de allerleukste rammelaars, ook verhuren we originale geboorteborden. Leuk om te huren als je net bent bevallen, om te laten zien aan de buurt dat je een trotse papa of mama bent geworden.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

32 items

Pagina
per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

32 items

Pagina
per pagina