Houten Trekfiguren en Grijpauto's

Trekfiguren zijn houten figuren aan een koordje waarmee baby’s en kleine kinderen kunnen spelen. Het is een stuk speelgoed dat écht niet mag ontbreken in een hollands gezin. Buiten het feit dat dit speelgoed ontzettend leuk is voor de allerkleinsten, stimuleert het ook nog eens de ontwikkeling van kinderen. Lees hier alles over de mooie houten trekfiguren van Bezige Bijtjezzz.

Houten speelgoed voor kleine kinderen

De mooie houten trekfiguren in ons assortiment zijn, zoals hierboven benoemd, niet alleen hartstikke leuk voor de allerkleinsten, trekfiguren zijn ook nog eens hartstikke goed voor de ontwikkeling van je kindje. Dit klassieke speelgoed helpt bij de balans en het evenwicht van je kindje, omdat trekfiguren kinderen op een speelse manier stimuleren om te lopen. Vallen en opstaan is niet altijd leuk, maar met een mooi houten trekfiguur wordt het al een stuk aangenamer.

Trekfiguren voor kinderen vanaf 1 jaar

Trekfiguren zijn ontzettend leuk speelgoed voor kleine kinderen vanaf ongeveer 1 jaar. Wij adviseren een trekfiguur voor je kindje te kopen wanneer je doorhebt dat hij klaar is om te leren lopen, omdat hij zich bijvoorbeeld op probeert te trekken aan meubels en stoelen.

Hoe kunnen trekfiguren kinderen helpen te leren lopen?

Kinderen zetten hun eerste stapjes wanneer ze tussen de 13 en 15 maanden oud zijn. Natuurlijk kan dit verschillen, omdat het leren lopen van kinderen genetisch bepaald is. Wanneer je kindje echt begint te lopen zal hij zich proberen op te trekken aan meubels, stoelen of aan jouzelf. Dit betekent dat je kindje er klaar voor is om echt leren te lopen. Het is belangrijk dat je je kindje niet probeert te laten lopen wanneer hij nog niet heeft laten zien, door middel van het optrekken aan meubelen bijvoorbeeld, dat hij hier klaar voor is. Trekfiguren helpen je kindje op een speelse manier te leren lopen omdat het houten beestje je kindje op vrolijke wijze achtervolgt.

De verschillende soorten trekfiguren van Bezige Bijtjezzz

Bezige Bijtjezzz biedt een ruim assortiment mooie houten trekfiguren in de online webshop. Trekfiguren komen in alle soorten en maten - denk aan een leuke houten koe of een schattig rollend vosje. Onze webshop heeft wat voor ieder wat wils.

Bestel de mooiste trekfiguren eenvoudig bij Bezige Bijtjezzz

Bezige Bijtjezzz is dé online webshop waar je het allerleukste speelgoed in Nederland kunt verkrijgen. In 99% van de gevallen geldt: wanneer je voor 14:30 besteld, heb je morgen het bestelde speelgoed in huis. Onze webshop staat bekend om de uitstekende klantenservice, mooi kwalitatief speelgoed en lage verzendkosten. Ook pakken we de bestellingen gratis in, zodat het altijd leuk is om een pakketje van ons te ontvangen.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

20 items

Pagina
per pagina
  1. Houten vrachtwagen / autotransporter met 4 auto's
    Waardering:
    100%
    € 16,99
Filter
Van hoog naar laag sorteren

20 items

Pagina
per pagina