Alle Jellycat knuffels

Het prachtige merk Jellycat werd in Londen opgericht in 1999. Sindsdien creëert het bedrijf eigenzinnige, schattige en luxueuze knuffels. Ontdek de mooiste en origineelste knuffels en knuffeldoekjes en meer in onze leuke webshop: bezigebijtjezzz.nl! Een prachtige grote collectie vol afwisselend en bijzondere producten van het mooie merk Jellycat! Schitterende collectie knuffels, knuffeldoekjes en meer! JELLYCAT knuffels en knuffeldoekjes online te koop bij bezigebijtjezzz.nl Op zoek naar een prachtige zachte knuffels of knuffeldoek van Jellycat? Er wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materialen! Lage verzendkosten, goede service en uiteraard snelle levering!

Het unieke knuffelmerk Jellycat is opgericht in 1999 in Londen. De naam Jellycat komt van een kindje dat van geleien en katten hield en dit zette direct de toon voor het merk; een hilarische en gekke combinatie. Heel origineel en hip! De Jellycat knuffels en knuffeldoekjes wordt altijd met veel liefde ontworpen in het Verenigd Koninkrijk en er wordt samengewerkt met ontwerpers door het hele land. Niet lang na de vestiging in Engeland, werd Jellycat Inc. in 2001 voortgezet in Minneapolis. Daarna kreeg het merk het voorrecht om speelgoed te leveren aan een aantal van de beste detailhandelszaken, warenhuizen en boetieks in de UK, VS, Canada, Azië, Europa en zelfs Australië. Elk seizoen worden er allerlei nieuwe mooie productlijnen gelanceerd. Waar eiedereen met smart op zit te wachten

✔️Passie voor design en een groot assortiment

Jellycat ontwerpt knuffels en knuffeldoekjes die hip, humoristisch en superzacht van kwaliteit zijn. De stoffen zijn luxueus en naast een hoge aaibaarheidsfactor staan de knuffels ook prachtig als decoratie in de kinderkamer. De Jellycat producten zijn uiterst geschikt om cadeau te doen! Jellycat zorgt voor voldoende vernieuwing, want elk half jaar wordt er een nieuwe lijn geproduceerd in januari en in juli. Hierbij gaan er ook knuffels met pensioen, deze worden dan niet meer geproduceerd. Dit zorgt voor voldoende ruimte voor vernieuwing! Ook de populaire rammelaars, muziekdoosjes en knuffeldoekjes worden door Jellycat geproduceerd.

✔️Veiligheid heeft de hoogste prioriteit

Naast originaliteit en vernieuwing staat de veiligheid hoog bij Jellycat. Er wordt veel aandacht gegeven in de productie en de kwaliteit en veiligheid van de materialen. Het baby- en kinderspeelgoed voldoet dan ook aan de eisen en richtlijnen van veiligheid.

✔️Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Ook zijn er intern een aantal duidelijke afspraken gemaakt met de productiepartijen in alle landen en continenten; er moeten verantwoorde arbeidsomstandigheden zijn, anders mag de productie niet plaats vinden, dit vinden wij bij bezigebijtjezzz.nl heel belangrijk! Lage prijzen en snel in huis!

 

Jellycat knuffels en knuffeldoekjes op bezigebijtjezzz.nl: groot assortiment op voorraad, lage verzendkosten, goede service, gratis feestelijk ingepakt als mooi cadeautje en snel in huis!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

256 items

per pagina
 1. Jellycat knuffeldoek Octopus 34cm (Odyssey Octopus Soother)
  Waardering:
  93%
  € 27,89
 2. Jellycat knuffel konijn / haas 18cm (Little Bunny)
  Waardering:
  100%
  € 21,89
Filter
Van hoog naar laag sorteren

256 items

per pagina