Kinderfeestje bij de Stadshoeve

Voor een leuk kinderfeestje kun je ook terecht bij Park de Stadshoeve. Ze hebben feestjes die op de zolder van de Stadshoeve gehouden worden, een leuke sfeervolle locatie. Voor deze feestjes wordt gebruik gemaakt van de themakisten van Bezige Bijtjezzz. Er kan gekozen worden uit een Piratenfeestje, Prinsessenfeestje of Frozenfeestje.

Piratenfeestje

Er is een piratenkist beschikbaar voor stoere jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar. In deze kist zitten materialen voor een optimaal kinderfeestje, de kinderen kunnen zich volledig omtoveren in echte piraten. In de kist zitten; piratenpakjes, piratenhoeden, ooglapjes, oorbellen, piratenvlaggen, 2 grote piratenvlag, een schatkist, compleet draaiboek, veel spelmateriaal met bijbehorende opdrachten en ideeën uit het draaiboek, kleur- en knutselplaten, stiften en potloden, dvd, cd en een boek. Tevens zit bij de themakist een knutselkist met kleine (schat) doosjes die versierd kunnen worden. Deze kist zit vol knutselmateriaal wat allemaal gebruikt mag worden. Met deze kist kun je op de zolder van de Stadshoeve een leuk en spannend feestje houden en de piraten kunnen uiteraard op ontdekkingstocht in het park, om bijvoorbeeld de wilgenburcht te veroveren!

Prinsessenfeestje

Er is een prinsessen kist beschikbaar voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. In deze kist zitten materialen voor een geweldig prinsessenfeestje, de kinderen kunnen zich verkleden in geweldige mooie prinsessen. In de kist zitten; prinsessenjurkjes( 2 maten), kroontjes, stafjes, sieraden, make-up, compleet draaiboek, veel spelmateriaal met bijbehorende opdrachten en ideeën uit het draaiboek, kleur- en knutselplaten, stiften en potloden, dvd, cd en een boek. Tevens zit bij de themakist een knutselkist met kleine (sieraden) doosjes die versierd kunnen worden. Deze kist zit vol knutselmateriaal wat allemaal gebruikt mag worden. Met deze kist kunnen de kinderen helemaal opgaan in het thema, waarbij het geweldige speelkasteel “werkeren”(gerealiseerd in oktober 2018) op het park de kinderen helemaal helpt om een echter prinses te zijn.

Frozenfeestje

Er is een Frozenkist voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. In deze kist zitten materialen waarmee de kinderen zich helemaal kunnen inleven in de wereld van Anna, Elsa en Olaf. In de kist zitten Frozen jurkjes Anna & Elsa (2 maten) van allebei voldoende, Olaf verkleedpak, stafjes, sieraden, make-up, compleet draaiboek, veel spelmateriaal met bijbehorende opdrachten en ideeën uit het draaiboek, kleur-en knutselplaten, stiften en potloden, dvd, cd en een boek. Tevens zit bij de themakist een knutselkist met kleine (sieraden) doosjes die versierd kunnen worden. Deze kist zit vol knutselmateriaal. Als Anna, Elsa en Olaf kunnen zij zich uitleven op ons park. Bij aankomst staat de locatie klaar met een kan ranja en iets lekker erbij. De invulling qua verkleden, draaiboek met opdrachten en het knutselen gaat onder begeleiding van de eigen verzorgers.

Kinderfeestje Budget : 10,50 euro per kind (minimaal 6 kinderen) * Gebruik ruimte Stadshoeve voor maximaal 3 uur * Gebruik themakist * Onbeperkt buitenspelen in het park * Gebruik van onbeperkt ranja + wat lekkers erbij

Kinderfeestje Basis 12,50 euro per kind (minimaal 6 kinderen) * Gebruik ruimte Stadshoeve voor maximaal 3 uur * Gebruik themakist * Onbeperkt buitenspelen in het park * Gebruik van onbeperkt ranja + wat lekkers erbij * Patat + saus of tosti

Kinderfeestje Luxe 14,50 euro per kind (minimaal 6 kinderen) * Gebruik ruimte Stadshoeve voor maximaal 3 uur * Gebruik themakist * Onbeperkt buitenspelen in het park * Gebruik van onbeperkt ranja + wat lekkers erbij * Keus uit patat + snack, kinderpannenkoek of tosti * Waterijsje naar keuze

Reserveren van een kinderfeestje kan via Bezige Bijtjezzz - via het bestelformulier. Deze is te vinden bij het gewenste feestje onderaan de pagina. U vult het bestelformulier in aan het einde bij "bericht" geeft u aan dat het om een feestje bij Park de Stadshoeve gaat. Of u kunt via Park de Stadshoeve - [email protected] / telefonisch: 038 457 98 77 het kinderfeestje reserveren. Kinderfeestjes kunnen plaatsvinden op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en op zaterdag.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
 1. Themakist Frozen
  Waardering:
  93%
  € 40,00
 2. Themakist piraat / piraten
  Waardering:
  100%
  € 40,00
 3. Themakist prinses / prinsessen
  Waardering:
  100%
  € 40,00
 4. Houten dolk ( mini zwaard )
  Waardering:
  100%
  € 3,99
 5. Houten schild blank / blanco om te verven
  Waardering:
  95%
  € 4,99
 6. Houten zwaard recht lang
  Waardering:
  100%
  € 5,99
 7. Houten dolk met luxe handvat en schede
  Waardering:
  93%
  € 4,99
Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina